Strach v přímém přenosu

Strach v přímém přenosu

Jeden z nejkontroverznějších hororových filmů všech dob.
Pet mladych lidi najde na Internetu soutěž, do ktere se přihlasi. Jejich úkolem je setrvat šest měsíců v domě na horách, daleko od civilizace. Jedna se o reality show, takže po celem domě jsou rozmístěny kamery a každý jejich pohyb je natáčen a vysilan on-line na Internetu. Do konce hry musí vydržet všichni. Pokud by jeden z nich opustil dům, nedostali by slibenou odměnu milion dolarů.
Ze začatku je všechno v pohodě, ale pak se začnou dit věci, ktere jim nahání strach a po kterých by nejradějii dům opustili. Vsichni se boji, ale snaží si to zdůvodnit tim, ze se jim organizatoři soutěže snaži nahnat strach a tak je donutit hru ukončit bez vyplaceni odměny. Proto setrvavaji.
Do domu se dostane muž, ktery jim řekne, ze nikdy o takove souteži neslyšel. Hledaji proto na Internetu a zjistuji, ze tam o souteži neni ani zminka. Najdou jen placene stranky, na kterych uvidi sve fotky a sázky.
Zbýva uz jen posledni den soutěže, kdyz najdou jednoho z nich oběšeneho. Musi vydrzet jednu jedinou noc, aby se dostali domů, ale tato noc se jim stane osudnou. Jeden z nich je totiz vrah, ktery ma za ukol je vsechny zabit a to pro pobaveni skupinky bohatych lidi, kteri si na ně sazeli a kteri zaplatili za to, aby je videli umírat v přimem přenosu...

Movie library