Sága rodu Forsytů Kolekce 7 DVD

Sága rodu Forsytů  Kolekce 7 DVD

SÁGA RODU FORSYTŮ 1


1. díl: Rodina Forsetů chystá zásnubní slavnost. Winifred si bude brát Monty Dartieho, který je sice nemajetný, ale Winifredino rozhodnutí je respektováno. Nepůjde o jediný ústupek vůči starým dobrým mravům - mladý Jolyon Forsyte hodlá opustit svou ženu a jít za hlasem svého srdce...
2. díl: Soames si najme architekta Bosinneyho na stavbu domu pro svou nastávající ženu Irene. Netuší, že se do něj Irene zamiluje. Šťastné manželství Dartieho a Winifred je ničeno Dartieho náklonností k hazardu. Soames začíná postupně odhalovat pokračující milostnou aféru své ženy.


Délka: 110 minut
Zvuk: Dolby Digital 2.0 (Česky, anglicky)


SÁGA RODU FORSYTŮ 2

3. díl: Vztah Irene a Bosinneyho je den ode dne silnější. Milenci jsou rozhodnuti spolu utéct hned, jak bude dům ukončen. Soames zjistí, že Bosinney značně přesáhl rozpočet na stavbu a rozhodne se ho proto hnát před soud.
4. díl: Noc před slyšením u soudu znásilní Soames v návalu vzteku Irene. Když to Bosinney zjistí, vydá se hned za Soamesem, cestou jej však srazí kočár, pod jehož koly umírá. Irene, zdrcená Bosinneyho smrtí, utíká od Soamese, který teď zjišťuje, jak hroznou chybu udělal...

Délka: 110 minut
Zvuk: Dolby Digital 2.0 (Česky, anglicky)

SÁGA RODU FORSYTŮ 3
5. díl: Irene po svém útěku žije bez prostředků na ulici. Mezitím dá starý Jolyon dohromady svou rodinu. Na Soamese se řítí jedna rána za druhou. Vedle ztráty Irene je nyní vystaven i hněvu June. Po letech se Irene velmi sblíží se starým Jolyonem a jejich vztah přinese celé rodině velké překvapení...
6. díl: Starý Jolyon zemřel a odkázal překvapivě velkou částku pro Irene. Dartie pokračuje v hazardu a jeho počínání mu rozvrací manželství. Nakonec mizí v Jižní Americe a zanechává Winifred osamocenou. Soames se pouští do nového života bez Irene. Budoucnost ukáže, zda bude lepší...


Délka: 109 minut
Zvuk: Dolby Digital 2.0 (Česky, anglicky)

SÁGA RODU FORSYTŮ 4
7. díl: Po letech navštíví Soames Irene a rád by ji přiměl, aby se k němu vrátila. To ale Irene odmítá a raději odjede do Paříže. Tam se setká s mladým Jolyonem a zamilují se do sebe. Netuší, že je Soames nechal sledovat a je hluboce raněn, když zjistí, kdo je Ireniným novým partnerem. Winifred se k nevoli zbytku rodiny rozhodne vytrvat s Dartiem.
8. díl: Veškeré Soamesovy naděje s Irene ztroskotaly a konečně jsou rozvedeni. Irene se provdá za Jolyona a brzy mají syna Jona. Soames toužící po dědici se ožení s mladou Annette, která mu porodí dceru Fleur. Soames je zprvu zklamaný, že se nedočkal vytouženého syna, nakonec si ale zamiluje i dceru.


Délka: 109 minut
Zvuk: Dolby Digital 2.0 (Česky, anglicky)


SÁGA RODU FORSYTŮ 5
Soames se i s rodinou chystá na narozeninovou oslavu u tety. Jeho sedmiletá dcerka Fleur se tam stane středem pozornosti a potká Jona, syna Irene a Jolyona. Když se Fleur a Jon znovu sejdou po jedenácti letech, zamilují se do sebe. Soames by však rád provdal Fleur za Michaela Monta, kterého poznal na aukci obrazů.
10. díl: Jon a Fleur jsou zamilovaní, navzdory tomu, že jejich rodiny se nesnášejí. Jolyon se rozhodne poslat Jona na dva měsíce do Paříže. Před odjezdem si Jon a Fleur slíbí, že si zůstanou věrní. Soames se snaží dát dohromady Fleur a Monta, jeho úsilí však vychází naprázdno... Navíc zjistí, že jeho žena Annette má milostnou aférku s jiným mužem.


Délka: 109 minut
Zvuk: Dolby Digital 2.0 (Česky, anglicky)

SÁGA RODU FORSYTŮ 6

Délka: 107 minut
Zvuk: Dolby Digital 2.0 (Česky, anglicky)

SÁGA RODU FORSYTŮ 7
Žánr: Dramatické / Romantické / TV seriály
Země: Velká Britanie, Rok výroby: 2002
Délka: 107 minut
Zvuk: Dolby Digital 2.0 (Česky, anglicky)

Movie library