ROARY ZÁVODNÍ AUTO: ROARYHO PRVNÍ DEN

ROARY ZÁVODNÍ AUTO: ROARYHO PRVNÍ DEN

Televizní seriál obsahuje desítky dílů a je vytvořen pomocí počítačové animace. Každá desetiminutová epizoda obsahuje příběh i veselé písničky.
Námětem jsou dobrodružství malého závodního autíčka Roaryho. Spolu s dalšími závodními auty patří k závodní dráze Stříbrná stopa, jejíž majitelem je pan Karburátor. Roary je veselý, má smysl pro humor, spoustu entusiasmu a také zvědavosti, která ho občas zavede do nesnází. Má však pod kapotou srdce na správném místě a pokaždé ho mrzí, když něco pokazí, a chce to napravit. Za to mají všichni rádi.
Příběhy jsou zasazené do prostředí závodní dráhy Stříbrná stopa a nejbližšího okolí, pláže u moře a farmy farmáře Zelenáče, jsou vždy o vztazích Roaryho k ostatním závodním autům a Borisovi, mechanikovi a nejmilejšímu příteli. Boris ho dokáže nejen vytáhnout z každé šlamastyky, ale hlavně mu věří. Věří mu víc než pan Karburátor a doufá, že jednoho dne se stane nejlepším závodním autem Stříbrné stopy.
Děti si Roaryho oblíbí a rády ho budou doprovázet na jeho výpravách. Díky malému červenému autíčku získají spoustu nových zkušeností a naučí se, jak řešit problémy, pomáhat ostatním, proč je důležitá bezpečnost, dozví se, že pouhý nápad nestačí, ale měly by se pokusit nadchnout pro něj i ty ostatní.
Seriál byl vytvořen Keithem Chapmanem, ředitelem společnosti Chapman Entertainment. K. Chapman je dnes renomovaným autorem mnoha televizních seriálů, úspěch mu přinesl mezi jinými Bořek Stavitel (Bob the Builder).
Obsahuje
1 - Roaryho první den
2 - Boris vlajkonošem
3 - Vylétla Jiskra
4 - Rastyho vzpomínky
5 - Problém modrého světla

Movie library