Kevin Costner kolekce 3DVD

Kevin Costner kolekce 3DVD

Kolekce obsahuje filmy - 3000 mil na útěku, Krajina střelců, Vztekle tvá


3000 mil na útěku
"Týden Elvise Presleyho" je v plném proudu dvojníci krále rokenrolu zaplavují ulice Las Vegas. Pět falešných Elvisů má ovšem v pouzdrech místo kytar zbraně a v hlavě záměr vybrat trezory bohatého casina. Dokonalý plán, který dal dohromady Michael (KURT RUSSELL) se svým někdejším spoluvězněm Murphym (KEVIN COSTNER) má ovšem mouchy a tak když oba se 3 miliony dolarů opouštějí v helikoptéře město, zůstává za nimi zničený hotel a hromada mrtvol.
Navíc psychopat Murphy dostal nápad shrábnout celý zisk sám a tak setkání všech kompliců po akci končí jen další krvavou lázní. Michael se však zabít nenechá, zmocní se lupu a společně se svou náhodnou společnicí Cybil (COURTENEY COX - Přátelé) se vydává na útěk napříč Spojenými státy, aby u překupníka ukradené miliony vypral. V patách má polici a běsnícího Murphyho - zběsilá jízda začíná!
Jazyk: česky 2.0, anglicky 5.1 Titulky: české

Krajina střelců
Kovboj Charley Waite (KEVIN COSTNER) i jeho přátelé Boss Spearman (ROBERT DUVALL), John "Button" Weatheral (DIEGO LUNA) a Mose Harrison (ABRAHAM BERNUBI) se snaží uniknout své minulosti. Jediné místo, kde se cítí svobodní, je kraj, kterým ženou dobytek – země, kde vládne zákon přírody. Všichni čtyři ctí nepsaná pravidla amerického Západu, stojí při sobě ve jménu cti a spravedlnosti, snaží se vyhýbat násilí. Až pohraniční město Harmonville, které ovládá strach a tyranie hrstky mocných, změní jejich životy a donutí je opět bojovat.
Jazyk: česky 5.1, anglicky 2.0 Titulky: české

Vztekle tvá
Terry Wolfmeyerovou (Joan Allen - Tváří v tvář, Bournův mýtus) opustil manžel. Ponechal ji na pokraji zoufalství a napospas čtyřem dospívajícím dcerám. Osamělá žena naváže neobvyklý vztah se svým navenek nevlídným sousedem Dennym Davisem (Kevin Costner - Vzkaz v láhvi, Krajina střelců). Vypadá to, že jediné co ty dva spojuje, je láska k alkoholu. Úsměvný příběh o tom, že štěstí najdeš tam, kde ho nečekáš.
Jazyk: česky 5.1, anglicky 2.0 Titulky: české

Movie library