Gothika + Purpurové řeky 2DVD

Gothika + Purpurové řeky 2DVD


Gothika

Skvělá a uznávaná psycholožka Dr. Miranda Grey je expertkou na posuzování toho, co je racionální. Co je logické. Co nezachází za hranice příčetnosti.
Pod vedením svého manžela, vedoucího oddělení psychiatrie Woodwardské ženské věznice, léčí nebezpečně psychicky narušené pacientky, mezi které patří i Chloe – charismatická vražedkyně, jejíž svědectví o satanistickém mučení jsou uvážlivou doktorkou považovány za pouhý výplod paranoidní mysli.
Po setkání s tajemnou dívkou se však její spokojené manželství a vyrovnaný život změní v nejhorší noční můru. Když se Miranda probudí po hrůzné autonehodě, se zděšením zjistí, že její manžel byl zavražděn a všechny stopy směřují právě k ní.

Purpurové řeky

Když je Pierre Niemans, francouzský vyšetřovatel masových vražd, povolán vyšetřit krutou vraždu, vstupuje do tajemného světa lží a nemyslitelné hrůzy. Mrtví, zbavení rukou a očí jsou klíčem k strašlivému konání vraha, které však nebude mít dlouhého trvání. Každá vražda znamená něco víc, každá oběť je viníkem ve spiknutí a velkém pochybném experimentu...
Krvavé napětí, zvraty a úchvatné exteriéry francouzských Alp v napínavém thrilleru, který má styl, akci a dost inteligence k tomu, aby vás držel v údivu nad tím, co se stalo, až do šokujícího závěru.

Movie library